Receptekért keresse fel facebook csoportunkat: Egészséges, Regenor receptek

Vagy látogassa meg Blogunkat

Írjon nekünk: info@elemimozsia.hu

Te már mindent kipróbáltál, és semmi nem hozott tartós eredményt? Jó helyen jársz! Segítünk mindenben!

Regenor kúráról kérjen részletes tájékoztatást: info@elemimozsia.hu

Fogyás, éhezés nélkül!

A Regenor ital hatására beindul egy erős epetermelés.
Mivel a Reg-Enor ital hatására az epetermelés fokozódik,
és az állati zsiradéktól kinyílik az epekapu, az epefolyadék bőségesebb lesz és felhígul. Ettől az epehólyag és az epevezeték megtisztul a pangó folyadéktól. Epetisztítás elkezdődik. Az epe folyadék (enyhén lúgos) a patkóbélbe ürülve serkenti a hasnyálmirigy folyadék (ez is lúgos) és az emésztőenzimek ürülését. A gyomorból érkező táplálék savasból lúgosra fordul.
Ez a folyamat biztosítja, hogy a vékonybélben a táplálékok az enzimek segítségével jobban felszívódjanak.


A lúgos közegben elmúlhatnak a gyulladások és irritációk.

Az epe kiírtja a káros gombákat, baktériumokat és vírusokat az emésztőrendszerből. A lúgos közegben sokkal jobbá válik a felszívódás, jobban hasznosul a tápanyag.
A gyulladásos folyamatok csökkenésével beindulhatnak az öngyógyító folyamatok. A szervezet regenerálódik, az anyagcsere rendeződik.

Az öngyógyító folyamatok beindulása tovább folytatódik.

A Reg-Enor ital hosszú és közepesen hosszú-láncú aminosavai megtisztítják a sejteket és a sejtek közötti folyadékot a káros lerakódásoktól.
A káros anyagok és amit a szervezet már nem tud lebontani a zsírsejtekben elraktározva tárolódnak. Ezek az anyagcsere folyamatok javulásával, rendeződésével kiürülhetnek, méregtelenítés, salaktalanítás, toxikus anyagok kipucolása indulhat.

Bőr méregtelenítése:

A bőr is méregtelenítődik, megtisztul, megszűnik a narancsbőr, feszesebb és fiatalabb lesz. MEGSZÉPÜL.
Az anyagcsere folyamatok felgyorsulásával az ízületek és az erek is megtisztulhatnak a lerakódásoktól. Mivel a vékonybélben megszabadultunk a pangó méreganyagoktól és a diéta hatására megszűnhettek a gyulladások, az immunrendszer újra megerősödhet.
A máj a folyamat során megszabadulhat a felesleges méreganyagok terhelésétől és a funkciói javulhatnak. Méregtelenítés folytatódhat, a toxinok kiürülhetnek. A máj- és epetisztítás hatására javulhat a hangulat elmúlhat a motiválatlanság, rosszkedv, depresszió.
A szervezet önmaga szabadíthatja meg magát a káros parazitáktól és a gyulladásoktól.