NATURA STABARK 01 ZSELÉSÍTŐPOR 50 G

499 Ft

Kategória:

Leírás

A növényeket előtérbe helyező étkezési rendszer úgy válik teljessé, ha a zselésítő hatást is növényekből tesszük termékeinkbe.

Felhasználási javaslat:

Felhasználható 0,5 %-os arányban dzsem, gyümölcstorta és zöldség- és  gyümölcskocsonya készítéséhez. A gyümölcs + cukor együttes tömegének 0.5 % át kell a Stabarkból használni.
Például 4500 g gyümölcs és 500 g cukor + 25 g Stabark.

Dzsem  készítése:
A zselésítő keveréket a tökéletes oldódás érdekében a cukorral alaposan elkeverjük és a gyümölcshöz forrás közben hozzáadjuk. Ezután még 2-3 percig főzzük, és üvegbe töltjük.
A zselésítés min. 75 °C hőmérsékleten jön létre. Hidegen nem működik!

Összetevők:

kukoricakeményítő, sűrítő anyag (guar gumi, xantán-gumi és szentjánoskenyér liszt)

Allergének a termékben: 

nincs

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„NATURA STABARK 01 ZSELÉSÍTŐPOR 50 G” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…