Víztisztító RO 102

94900 Ft

Kategória:

Leírás

Konyhapultba szerelhető automata víztisztító családok részére.

Ideális tisztavíz-forrása otthonunknak, irodánknak, üzemünknek!

Berendezéseink OTH engedéllyel rendelkező, reverzozmózis-rendszerrel működő, szivattyús, automata víztisztítók. Beszereléskor a vízszűrőt és a tartályt célszerű a mosogatópultban vagy 2-3 m-en belül, a szekrényben elhelyezni. Így a mosogatón, a régi csap mellett csak egy exkluzív csap látszik, amelyből a méregtelenítésünket segítő, kristálytiszta vizet kapjuk.

Mérete: magasság/mélység/szélesség: 47/19/40 cm.
Teljesítmény: 8-15 liter/óra, víznyomástól, szennyezettségtől függően.
Felépítése: Három előszűrő (PP 5 µ + G.A.C. + PP 1 µ) + RO membrán + utószénszűrő + külső tartály + krómozott csaptelep + beszerelési tartozékok + kiegészítők.
Működési feltétel: min. 1 bar nyomás. Vezetékes víz rákötést, szennyvízelvezetést és 220 V-os csatlakozást igényel. (Stabil működés ingadozó, illetve gyenge nyomásnál is.)
Tartály: átmérő 28 cm x magasság 36 cm, hasznos térfogata 6-10 liter.
Szűrőcsere: Félévente vagy évente szükséges: a féléves szűrőcsere ára 16.500 Ft, az éves szűrőcsere díja 26.500 Ft, mely tartalmazza a készülék felülvizsgálatát, a vízminőség ellenőrzést, a szűrőcserét, és a kiszállási díjat.

Az 5 fokozatú víztisztító rendszer tartozékai:
Előszűrő (1): 5 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely a rozsdát, homokot, egyéb szilárd oldott anyagokat fogja fel.
Aktív szénszűrő (2): eltávolítja a vízből a klórt, a szagokat, a klór-fenol származékokat, szerves szennyeződéseket, peszticideket.
Előszűrő (3): 1 mikronos polipropilén, fehér textilszerű anyag, mely eltávolítja az 1 mikronnál nagyobb szennyeződéseket.
Az előszűrők az RO membrán és a gép élethosszát hosszabbítják meg, segítik a berendezést, hogy kiváló hatásfokkal működjön.
Ozmózis membrán: 0,0001 mikron lyukméretű – eltávolítja a szennyeződések nagy részét a vízből (nehézfémeket, vízkövet, trihalogén-metánokat, nitrátot, arzént, hormon-származékokat, ipari folyékony hulladékokat, stb.).
Utószénszűrő: az ivóvíz ízének javítására, frissítésére szolgál.

Fontos: 1 liter tiszta víz előállításánál kb. 1,5 – 3 liter víz megy el a szennyvízbe, de ez a bejővő vezetékes víz összetételétől függően változhat.

A készülék műszaki garanciája 1 év. A helytelen beszerelésből adódó meghibásodásokra nem vállalunk garanciá

 

Garanciális víztisztító szerelési lehetőség

Tájékoztatásul jelezzük, hogy folyamatosan lehetőség van az általunk forgalmazott víztisztító, vízkezelő berendezések szakemberek általi beszereltetésére, azok szervizeltetésére, garanciával.
Mindezeket az országos szervízhálózattal rendelkező Tiszta Víz Üzletház munkatársai végzik. (Elérhetőségeik alul.)
A lehetőség pillanatnyilag (2014. szeptember) az RO 102, RO 102 A, RO 929, PR-CH, M-800 típusú ivóvíztisztító berendezések beszerelésére, karbantartására vonatkozik.

A gépek beszerelés díja gépenként bruttó:
– Budapesten: 20.000 Ft kiszállással,
– vidéken: 20.000 Ft kiszállással (sürgős esetben, ha 1-2 napon belül kell szerelni, akkor + 6.500 Ft kiszállás).

Szűrőcsere díjak:
– A szűrőcsere éves díja: 26.500 Ft(kiszállással, szűrők cseréjével, anyagköltséggel, a berendezés teljes átvizsgálásával, szükség szerinti javítással, ha szükséges, a gép fertőtlenítésével).
– Amennyiben az ügyfél rendelkezik szűrőkkel, bruttó 20 000 Ft.
(Az RO 102, RO 102 A, RO 929, PR-CH, M-800 típusú ivóvíztisztító berendezések szűrőinek cseréjére évente egyszer van szükség.)

Garanciák:
– A beszerelés és a szervizelés szakszerűségére teljes körű felelősséget vállalunk, mindenre kiterjedő garanciával.
– A későbbiekben lehetőség lesz extra garancia vásárlására is.
– Káresemény esetére felelősség biztosítással rendelkezünk!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Víztisztító RO 102” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…